X Apartmani Mario
The Advert Platform, It Pays To Be On TAP!
Zatvorite prozor
Osobna promocija
naslovnica promocija tapapartmani kontakt
apartman mario pakoštane
ribolov Vransko jezero
biciklisti Vransko jezero
ptice Vransko jezero
vitezovi vranski

e-book posao kod kuće

zaga
Vacation Rentals Pakostane
berba grožđa Pakoštane
izlet na kornate

web design
Kamenjak
Freelance Jobs

Apartmani Mario Pakoštane uspješno se promoviraju na POSLOVNOM PORTALU od 2011. god. Promocija prati razvoj portala od pokretanja 2004. god do danas. Ja sam Vlado Krajčinović i ovo je moja life story

Kao mali obrtnik vlasnik dućana: Boutique Mary i Modni tekstil pokrenuo sam 2004. god projekat POSLOVNI PORTAL. Moja želja je bila napraviti portal koji će uključiti poslovne subjekte grada Siska, stoga je prvobitni naziv bio Sisak.biz. Ubrzo je portal prešao okvira grada Siska i postao značajan hrvatski POSLOVNI PORTAL, što je i dan danas.

Nedugo nakon toga sam sa gosp. Medur Marijanom pokrenuo on-line besplatni mali oglasnik. Uz to sam počeo promovirati strane homebusiness programe. Tada se rodila ideja da pokrenem hrvatske posao kod kuće programe i u njih uključim domaće tvrtke.
2008. god sa gosp. Savić Borisom pokrenuo sam formu web design, te smo napravili neke zajedničke programe: UHBHEP, Vila Punta, Klindić i dr.

2008. god selim se u Pakoštane. Tu pokrećem nove projekte: Betonska galanterija Ruško, Dom za starije i nemoćne Ruško, Apartmani Marela, te svoj najznačajniji projekat: Apartmani Mario Pakoštane.

2011. god registrirao sam se kao iznajmljivač apartmana i pokrenuo web site Apartmani Mario Pakoštane, što je bio pun pogodak jer smo vrlo brzo popunili svoje kapacitete.
Apartmani Mario nalaze se u obiteljskoj kući u apartmanskom naselju Krč u Pakoštanama.
U obiteljskoj kući su tri privatna smještaja:
Apartman2+2
Apartman 4+2
Apartman4+3

Web site Apartmani Mario Pakoštane je kompleksan projekat koji promovira Pakoštane, biciklistički stazu Vransko jezero, riboliv na Vranskom jezeru, ronjenje, te kulturne i povijesne znamenitosti ovog kraja.
Da bi web site Apartmani Mario Pakoštane bio uspješan koristim programe sa POSLOVNOG PORTALA: web design, besplatne male oglase, razmjenu linkova, Vacation rentals, homebusiness, SOE optimizaciju, društvene mreže, kao i naš affiliate program. Sve to je u funkciji kako bi Privatni smještaj Pakoštane ostvaro svoj osnovni cilj, a to je dobra popunjenost, u sezoni, te naročito u predsezoni i posezoni.

Web dizajnom se bavim od 2004. god. kada sam pokrenuo POSLOVNI PORTAL. Od tada su nastale mnoge web stranice. Neke od radova možete vidjeti na Facebooku: https://www.facebook.com/webdesign01
O njihovoj kvaliteti govori njihov Google PageRank i vodeća mjesta na izlistavanju po važnim ključnim riječima. Svakako za to je zaslužna i kvalitetna SEO optimizacija svake web stranice. Za Privatni smještaj Mario koristim poseban program za optimizaciju,
kako bi u svakom trenutku mogao kontrolirati Google izlistavanje za važne ključne riječi: apartmani pakoštane, apartmants pakostane i vacation rentals pakostane. Pri tome svakako ne treba zaboraviti koristiti i Google Webmaster Tools.

Opt in liste su vrlo značajne za promociju Apartmana Pakoštane. Kako tijekom godine imamo na stotine upita za naše apartmane to je dobra podloga za stvaranje vlastite opt in liste. To su sve osobe koje su mi se izravno obratile za najam apartmana, stoga sam ih uključio na svoju mailing listu, bez bojazni od spama, kada im šaljem svoje ponude sa servera.

Razmjena linkova i prijava na Direktorije imaju značajnu ulogu u promoviranju Apartmana Mario . Naravno linkovi su uglavnom sa web stranica koje promoviraju turizam.

Solo ads i Hit exchanges su vrlo korisni za promoviranje našeg privatnog smještaja . Ako ništa drugo poboljšat će mu Aleksa rank.

Mali oglasi nalaze se na POSLOVNOM PORTALU kako bi na posredan način promovirali Apartmane Mario . Ovo je besplatan program stoga vako može promoviraati svoj apartman ili prodati neki svoj proizvod.

Dakako uključen sam na društvene mreže:
Linkedin, Facebook i Tweeter. Na Facebooku imam mnoge grupe i Fan Pages: https://www.facebook.com/apartmani.mario
https://www.facebook.com/webdesign01
https://www.facebook.com/betonska.galanterija
https://www.facebook.com/vitezovi.vranski
https://www.facebook.com/kanalizacija
Smatram da je svaka od ovih društvenih mreža važna za promociju, pa se tako Apartmani Mario Pakoštane promoviraju kako na Facebooku, tako i na Tweeteru.

POSLOVNI PORTAL pokrenuo je jedinstven posao kod kuće affiliate program u koji su se uključile domaće tvrtke i obrti. Njih na Internetu promovira 50 aktivnih affiliate članov.Te članove predstavo smo vam na ovoj web stranici.

Tvrtke i obrti koji su se odmah uključili u domaći posao kod kuće program su
Apartmani Mario Pakoštane :
Betonska galanterija Ruško
,
ElekrtonCo d.o.o.
,

Dom za starije i nemoćne "Ruško",
Web design.
Ovo su renomirani hrvatski poslovni subjekti koji su spremni affiliate članovima platiti proviziju za ugovoreni posao ili prodanu robu.
Konkretno Privatni smještaj Mario plaćaja proviziju od 5% za svako ugovoreno ljtovanje koje ostvare naši affiliate članovi.

A sada riječ dvije o affiliate članovima. POSLOVNI PORTAL u ovoj fazi ima 50 aktivnih affiliate članova. Naglašavamo aktivnih, jer svakodnevno pratimo rad naših članova, te svaki puta kada se prijavi novi član on zamjenjuje člana koji je najmanje aktivan. Na taj način vršimo selekciju, jer želimo da affiliate članovi zaista promoviraju naše poslovne partnere.
Da bi to bilo moguće POSLOVNI PORTAL osigurao je svojim affiliate članovima sve potrebne on-line alate za promociju: linkove, bannere, hover ads, članke, gotove mailove, e-book sa uputama, pa čak i osobne web stranice za svakog našeg člana . U svojoj e-knjizi savjetujem affiliate članove kako voditi uspješnu on-line promociju na rotatorima, forumima, socijalnim mrežama, portalima, malim oglasima i dr.

Naši poslovni partneri spremni su platiti proviziju samo za konkretan posao.
Vi promovitate poslovne subjekte a POSLOVNI PORTAL putem svog programa prati vaš ra tako da u svakom trenutku znamo tko je angažirao određenog klijenta, te nakon realizacije posla dotični affiliate član ostvaruje svoju proviziju.

Da ne bi mislili kako sam a priori protiv svih stranih homebusiness programa, stavo smo linkove nekih po meni interesantnih u kojima i sam participiram.

Freelancer.com globalni je servis za ponudu i potražnju poslova na Internetu. Trenutno više od 1,5 miliona osoba iz cijelog svijeta radi na Freelancer.com. Sami se prijavljujete na licitaciju za određeni posao. Za vas koji tražite posao ova usluga je FREE tj. besplatna.
Svakako treba probati.

SurveySavvoy jedana je od rijetkih besplatnih anketa. Obično vam svi naplaćuju $50 za tu uslugu. Trebate se prijaviti, pažljivo ispuniti obrazac, jer vas prema tome biraju potencijalni poslodavci, te nakon toga čekate na e-mail sa pozivom za učešće u određenoj anketi. Ovo je odličan posao kod kuće program za sve one koji dobro vladaju engleskim jezikom.

Da zaključim. Svi gore navedeni programi u izravnoj su ili posrednoj funkciji za uspješnu promociju Apartmana Mario Pakoštane. Sve se to radi zbog traffica tj. posjete. Statistički je dokazano da se tek nakon nekoliko tisuća posjeta realizira jedan posao, u mom slučaju, najam apartmana. Odgovor na pitanje koliko vrijedi ovaj web site svake godine daje broj gostiju koji su realizirali svoj boravak preko njega. To je jedina prava vrijednost web stranice Apartmani Mario Pakoštane i za to je ona zaslužila ocjenu odličan, jer smo svake godine full popunjeni, te pomažemo i susjedima u punjenju apartmana.


 
Krajčinović©
poslovni subjekti | posao | promocija | oglasi