Posao kod kuće

Postano 07.11.08.

 

ElektronCo d.o.o.

Sada ću se uključiti i u program ElektronCoo jer su tu veće provizije. Ovo su moji banneri

elektronco1

elektronco2

Ako trebate analognog robota ili ručnu inspekcijsku kameru kliknite na jedan od ova dva bannera. Ovaj tjedan ću posjetiti i svog susjeda koji ima koncesiju za održavanje kanalizacije u mom gradu pa ću mu ponuditi analognog robota. Ako to uspijem realizirati provizija je 1.000 kn i to će mi biti zaista pristojan džeparac.

 


Apartmani

Tražite li apartman, sobu ili plovilo za godišnji odmor Vacation Rentals/Apartmani vaš je najbolji izbor. Apartmani tj. Vacation Rentals nudi Vam jedinstvenu mogućnost da iznajmite apartman, sobu, jahtu ili nešto drugo izravno od vlasnika - bez posrednika. U neposrednom kontaktu sa vlasnikom vi sami ugovarate uvjete ljetovanja u apartmanu, na ranču ili plovidbu Jadranom. Nema dodatnih agencijskih troškova!Vlasnik ste apartmana, sobe ili jahte i želite ih iznajmiti. Vacation Rentals/Turizam idealan je program za vas. Turizam tj. Vacation Rentals globalni je CMS te vam pruža  mogućnost da sami unosite podatke i fotke svog apartmana, sobe ili plovila. Samo se trebate upisati, izabrati jedan od naših povoljnih promocionih paketa: GOLD (150,00 kn) ili PLATINUM (250,00 kn) i oglašavanje može započeti. No, ukoliko iz bilo kojeg razloga ne želite sami unositi podatke, mi ćemo to besplatno učiniti za vas.

Zašto smo jedinstven home-business program?

TOURISM ON-LINE tj. Vacation Rentals sastoji se od dva izvrsna turistička programa. Vacation Rentals tj. Apartmani globalni je program koji vam dozvoljava da se sa bilo koje destinacije u svijetu prijavite i promovirate svoj apartman, sobu, vilu, plovilo ili nešto drugo. Drugi dio tj. affiliate program bavi se promocijom TOURISMA ON-LINE. Affiliate članovi promoviraju Vacation Rentals/Apartmani  program posvuda na Internetu i za to su plaćeni i to 50% od cijene oglašavanja. To je vrlo stimulativno i učinkovito, jer će tako vaš apartman, soba ili plovilo biti kvalitetno promovirani.Da bi bili što uspješniji Vacation Rentals program nalazi se na POSLOVNOM PORTALU koji je jedan od 5 najboljih hrvatskih portala sa konstantnim Google Page Rankom 4. Isto tako koristimo usluge POSLOVNOG FORUMA , besplatnih malih oglasa, te našeg poslovnog partnera forma-webdesign
TOURISM ON-LINE ili Vacation Rentals globalan je program. To znači da se program promovira u cijelom svijetu pošto smo prisutni na najboljim svjetskim Hit exchanges (rotatorima) kao što su ts25, Traffic Pods, S.W.A.T. TrafficG i dr.


 

Dom za starije i nemoćne "Ruško"

 

Dom za starije i nemoćne "Ruško" pruža uslugu skrbi za starije i nemoćne osobe. Ovo je obiteljski dom, a nalazi se na otoku Viru.
Visoka stručnost i entuzijazam djelatnika doma osiguravaju svim našim korisnicima odličnu socijalnu i zdravstvenu zaštitu . Kroz ovih deset godina rada kvaliteta usluga koje pruža Dom za starije i nemoćne "Ruško" svakim danom je sve bolja. Ovaj dom zrači toplinom i zajedništvom, tako da se svaki korisnik može osjećati ugodno, kao da je u svojoj kući.

Dom za starije i nemocne Ruško

 

 

linkovi
foto galerija
e-mail