Dobro došli

Postano 13.03.09.

 

ElektronCo d.o.o.

elektronco1

elektronco2

Ako trebate analognog robota ili ručnu inspekcijsku kameru kliknite na jedan od ova dva bannera.

Proizvodnja:
oprema za snimanje kanalizacijskih cijevi
oprema za čišćenje kanalizacijskih cijevi

ElektronCo d.o.o. je tvrtka koja proizvodi visoko sofisticiranu elektroniku za inspekciju i čišćenje kanalizacija. Mi nismo trgovci već smo inovatori koji prodaju vlastitu hrvatsku pamet. Upravo zbog toga u mogućnosti smo svaki naš proizvod prilagoditi vašim potrebama. Npr. ANALOGNI ROBOT vrlo lako možemo prilagoditi za potrebe inspekcije i čišćenja ventilacija, ali isto tako i za potrebe ribogojilišta ili za istraživanje morskog dna.

Usluge:
video inspekcija kanalizacija
čišćenje kanalizacijskih cijevi specijalnim robotima

 


 

ladydance

 

Lady Dance je senzualni ples namjenjen isključivo ženama.

Sjedinjujući pilates, ples i erotske pokrete pruža zdrave kardio vježbe, kao i neke nove trikove za spavaću sobu. Tonificira mišiće, učvršćuje tijelo, povećava fleksibilnost, skida suvišne kilograme i povećava razinu energije. Uz to što oblikuje čvrsto i poželjno tijelo, a pritom čuva ženske obline i naglašava ih, podiže samopouzdanje i vraća vjeru u vlastito tijelo.

Vježbe oko šipke fokusiraju se na gornji dio tijela (ruke, prsa, struk i stomak) i snagu abdomena te ženama pružaju nov osjećaj za doživljaj vlastitog tijela. Počet ćete koristiti mišiće koje nikada niste koristili, a kroz vježbe ćete sjedinjavati emocionalno i tjelesno biće. Tijelo će postati gipkije i lepršavije jer pokreti bude u vama urođenu senzualnost koju neprekidno skrivate.

Iz dvorane ćete izlaziti poput lavica. Treninzi traju sat vremena. Prvih pola sata se oblikuje tijelo i seksi obline senzualnim pilatesom, vježba se svaki djelić vašeg tijela tako da pravilno oblikujete ruke, prsa, struk, stomak, guzu i noge. Ostatak vremena posvećujemo posebnim plesnim pokretima na šipci i u raznim koreografijama.

 

 


 

Tražite li apartman, sobu ili plovilo za godišnji odmor Vacation Rentals/Apartmani vaš je najbolji izbor. Apartmani tj. Vacation Rentals nudi Vam jedinstvenu mogućnost da iznajmite apartman, sobu, jahtu ili nešto drugo izravno od vlasnika - bez posrednika. U neposrednom kontaktu sa vlasnikom vi sami ugovarate uvjete ljetovanja u apartmanu, na ranču ili plovidbu Jadranom. Nema dodatnih agencijskih troškova!

>

Vlasnik ste apartmana, sobe ili jahte i želite ih iznajmiti. Vacation Rentals/Turizam idealan je program za vas. Turizam tj. Vacation Rentals globalni je CMS te vam pruža  mogućnost da sami unosite podatke i fotke svog apartmana, sobe ili plovila. Samo se trebate upisati, izabrati jedan od naših povoljnih promocionih paketa: GOLD (150,00 kn) ili PLATINUM (250,00 kn) i oglašavanje može započeti. No, ukoliko iz bilo kojeg razloga ne želite sami unositi podatke, mi ćemo to besplatno učiniti za vas.

linkovi
foto galerija
e-mail