Home-business

Postano 13.03.09.


ElektronCo d.o.o.

elektronco1

elektronco2

Ako trebate analognog robota ili ručnu inspekcijsku kameru kliknite na jedan od ova dva bannera.

Proizvodnja:
oprema za snimanje kanalizacijskih cijevi
oprema za čišćenje kanalizacijskih cijevi

ElektronCo d.o.o. je tvrtka koja proizvodi visoko sofisticiranu elektroniku za inspekciju i čišćenje kanalizacija. Mi nismo trgovci već smo inovatori koji prodaju vlastitu hrvatsku pamet. Upravo zbog toga u mogućnosti smo svaki naš proizvod prilagoditi vašim potrebama. Npr. ANALOGNI ROBOT vrlo lako možemo prilagoditi za potrebe inspekcije i čišćenja ventilacija, ali isto tako i za potrebe ribogojilišta ili za istraživanje morskog dna.

Usluge:
video inspekcija kanalizacija
čišćenje kanalizacijskih cijevi specijalnim robotima

 


 

Dom za starije i nemoćne "Ruško"

 

Dom za starije i nemoćne "Ruško" pruža uslugu skrbi za starije i nemoćne osobe. Ovo je obiteljski dom, a nalazi se na otoku Viru.
Visoka stručnost i entuzijazam djelatnika doma osiguravaju svim našim korisnicima odličnu socijalnu i zdravstvenu zaštitu . Kroz ovih deset godina rada kvaliteta usluga koje pruža Dom za starije i nemoćne "Ruško" svakim danom je sve bolja. Ovaj dom zrači toplinom i zajedništvom, tako da se svaki korisnik može osjećati ugodno, kao da je u svojoj kući.

Dom za starije i nemocne Ruško

 

 


 

Tražite li apartman, sobu ili plovilo za godišnji odmor Vacation Rentals/Apartmani vaš je najbolji izbor. Apartmani tj. Vacation Rentals nudi Vam jedinstvenu mogućnost da iznajmite apartman, sobu, jahtu ili nešto drugo izravno od vlasnika - bez posrednika. U neposrednom kontaktu sa vlasnikom vi sami ugovarate uvjete ljetovanja u apartmanu, na ranču ili plovidbu Jadranom. Nema dodatnih agencijskih troškova!

>

Vlasnik ste apartmana, sobe ili jahte i želite ih iznajmiti. Vacation Rentals/Turizam idealan je program za vas. Turizam tj. Vacation Rentals globalni je CMS te vam pruža  mogućnost da sami unosite podatke i fotke svog apartmana, sobe ili plovila. Samo se trebate upisati, izabrati jedan od naših povoljnih promocionih paketa: GOLD (150,00 kn) ili PLATINUM (250,00 kn) i oglašavanje može započeti. No, ukoliko iz bilo kojeg razloga ne želite sami unositi podatke, mi ćemo to besplatno učiniti za vas.


linkovi
foto galerija
e-mail