Posao kod kuće

Postano 13.03.09..


ElektronCo d.o.o.

elektronco1

elektronco2

Poduzeće ElektronCo d.o.o. je osnovano 1994. godine i od tada uspješno posluje s zavidnim godišnjim rastom. Počeli su sa servisiranjem u domeni industrijske i opće elektronike da bi danas bili jedino hrvatsko poduzeće koje se bavi konstruiranjem specijalne analogne robotike i pružanjem usluga za područja:

održavanja kanalizacijskih mreža,

video snimanja specijalnim kamerama za nepristupačna mjesta,

mjerenja raznih fizikalnih veličina i pozicija uz pomoć robota

održavanja ventilacijskih sustava i čišćenja objekata od prašine,

 


Apartmani

Tražite li apartman, sobu ili plovilo za godišnji odmor Vacation Rentals/Apartmani vaš je najbolji izbor. Apartmani tj. Vacation Rentals nudi Vam jedinstvenu mogućnost da iznajmite apartman, sobu, jahtu ili nešto drugo izravno od vlasnika - bez posrednika. U neposrednom kontaktu sa vlasnikom vi sami ugovarate uvjete ljetovanja u apartmanu, na ranču ili plovidbu Jadranom. Nema dodatnih agencijskih troškova!Vlasnik ste apartmana, sobe ili jahte i želite ih iznajmiti. Vacation Rentals/Turizam idealan je program za vas. Turizam tj. Vacation Rentals globalni je CMS te vam pruža  mogućnost da sami unosite podatke i fotke svog apartmana, sobe ili plovila. Samo se trebate upisati, izabrati jedan od naših povoljnih promocionih paketa: GOLD (150,00 kn) ili PLATINUM (250,00 kn) i oglašavanje može započeti. No, ukoliko iz bilo kojeg razloga ne želite sami unositi podatke, mi ćemo to besplatno učiniti za vas.Da bi bili što uspješniji Vacation Rentals program nalazi se na POSLOVNOM PORTALU koji je jedan od 5 najboljih hrvatskih portala sa konstantnim Google Page Rankom 4. Isto tako koristimo usluge POSLOVNOG FORUMA , besplatnih malih oglasa, te našeg poslovnog partnera forma-webdesign
TOURISM ON-LINE ili Vacation Rentals globalan je program. To znači da se program promovira u cijelom svijetu pošto smo prisutni na najboljim svjetskim Hit exchanges (rotatorima) kao što su ts25, Traffic Pods, S.W.A.T. TrafficG i dr.

linkovi
foto galerija
e-mail