Posao kod kuće

Postano 07.11.08.

 

ElektronCo d.o.o.

Sada ću se uključiti i u program ElektronCoo jer su tu veće provizije. Ovo su moji banneri

Ako trebate analognog robota ili ručnu inspekcijsku kameru kliknite na jedan od ova dva bannera. Ovaj tjedan ću posjetiti i svog susjeda koji ima koncesiju za održavanje kanalizacije u mom gradu pa ću mu ponuditi analognog robota. Ako to uspijem realizirati provizija je 1.000 kn i to će mi biti zaista pristojan džeparac.

 


Apartmani

Tražite li apartman, sobu ili plovilo za godišnji odmor Vacation Rentals/Apartmani vaš je najbolji izbor. Apartmani tj. Vacation Rentals nudi Vam jedinstvenu mogućnost da iznajmite apartman, sobu, jahtu ili nešto drugo izravno od vlasnika - bez posrednika. U neposrednom kontaktu sa vlasnikom vi sami ugovarate uvjete ljetovanja u apartmanu, na ranču ili plovidbu Jadranom. Nema dodatnih agencijskih troškova!Vlasnik ste apartmana, sobe ili jahte i želite ih iznajmiti. Vacation Rentals/Turizam idealan je program za vas. Turizam tj. Vacation Rentals globalni je CMS te vam pruža  mogućnost da sami unosite podatke i fotke svog apartmana, sobe ili plovila. Samo se trebate upisati, izabrati jedan od naših povoljnih promocionih paketa: GOLD (150,00 kn) ili PLATINUM (250,00 kn) i oglašavanje može započeti. No, ukoliko iz bilo kojeg razloga ne želite sami unositi podatke, mi ćemo to besplatno učiniti za vas.

Zašto smo jedinstven home-business program?

TOURISM ON-LINE tj. Vacation Rentals sastoji se od dva izvrsna turistička programa. Vacation Rentals tj. Apartmani globalni je program koji vam dozvoljava da se sa bilo koje destinacije u svijetu prijavite i promovirate svoj apartman, sobu, vilu, plovilo ili nešto drugo. Drugi dio tj. affiliate program bavi se promocijom TOURISMA ON-LINE. Affiliate članovi promoviraju Vacation Rentals/Apartmani  program posvuda na Internetu i za to su plaćeni i to 50% od cijene oglašavanja. To je vrlo stimulativno i učinkovito, jer će tako vaš apartman, soba ili plovilo biti kvalitetno promovirani.Da bi bili što uspješniji Vacation Rentals program nalazi se na POSLOVNOM PORTALU koji je jedan od 5 najboljih hrvatskih portala sa konstantnim Google Page Rankom 4. Isto tako koristimo usluge POSLOVNOG FORUMA , besplatnih malih oglasa, te našeg poslovnog partnera forma-webdesign
TOURISM ON-LINE ili Vacation Rentals globalan je program. To znači da se program promovira u cijelom svijetu pošto smo prisutni na najboljim svjetskim Hit exchanges (rotatorima) kao što su ts25, Traffic Pods, S.W.A.T. TrafficG i dr.

linkovi
foto galerija
e-mail