Posao kod kuće - način rada

Posao kod kuće ima za sada 5 domaćih (hrvatskih) programa te E-book.
Pozivamo sve domaće tvrtke zainteresirane za ovaj način promidžbe da nam se pridruže.
jam0Posao kod kuće sastoji se od dva dijela:
1. Affiliate programa te
2. nekoliko programa za promoviranje: Web design, Apartmani, ElektronCo d.o.o, Dom za starije i nemoćne "Ruško", Ruško betonska galanterija i E-book.
Web design plaća vam 25% od ugovorene cijene
Apartmani(Vacation Rentals) plaća vas 150,00 ili 250,00 kn za prodaju GOLD i PLATINUM promotivnih programa i 50% od cijene za benner na naslovnici našeg portala.
Dom za starije i nemoćne "Ruško" isplaćuje dogovorenu proviziju za svakog novog komitenta.
ElektronCo d.o.o. plaća vam od 150,00 do 1.000,00 kn za svaki prodani proizvod
Ruško betonska galanterija plaća vam 10% od cijene prodanog proizvoda
E-book plaća vam 60% od cijene knjige.


jam1 A sada pogledajte kako program radi.
Novi affliliate član tj. vi upisuje se na Affiliate program .
jam2 Affiliate program daje vam automatski vaš osobni link za promociju, kao ovaj:
http://www.sisak.biz.hr/affiliates/jrox.php?uid=evelin_1
jam3 Ovaj jedinstveni link vi koristite za on-line promociju Web design, Apartmani/Vacation Rentals, Dom za starije i nemoćne "Ruško", ElektronCo d.o.o. i Rusko betonska galanterija programa. E-book. Osim linka i osobne web stranice dobit ćete i druge reklamne alate kao što su: banneri, email, hover ads, članke i dr.
jam4 Kad god potencijalni kupac vidi vaš link, web stranicu, banner ili email i klikne na njega on je praćen. Mehanizam praćenja je pomoću internet cookia (kolačića) kojeg naš program prikazuje na surferovom računalu, tako da naš software zna tko je animirao određenog kupca ili vlasnika apartmana.
jam5 Nakon klika taj kupac tj. vlasnik apartmana je preusmjeren na: Web design, Apartmani/Vacation Rentals, ElektronCo d.o.o., ili Ruško betonska galanterija program, Dom za starije i nemoćne "Ruško" te mi na POSLOVNOM PORTALU znamo da je on došao preko vašeg linka.
jam6 Kada se taj potencijalni kupac odluči kupiti proizvod, a vlasnik smještaja oglašavati na Apartmani programu, isto se odmah evidentira i vi ste plaćeni za to što je on došao preko vašeg linka.
jam7 Vaša promocija ničim nije ograničena, tako da možete ostvariti značajan prihod. Promociju možete voditi i off-line. Ako imate rođaka ili prijatelja koji želi kupiti neki od proizvoda ili oglašavati svoj apartman obavijestite nas e-mailom i on će biti evidentiran kao vaš.
jam8 Vaša aktivnost donosi prihode POSLOVNOM PORTALU , stoga smo mi jako zainteresirani da naši affiliate članovi budu što uspješniji. Formula je vro jasna: vlasnici apartmana dobiju goste, vi ste plaćeni za svakog vlasnika apartmana kojiega angažirate, a POSLOVNI PORTAL ostvaruje profit.

1. Što trebam raditi?
Kao affiliate članovi promovirate naše posao kod kuće programe na Internetu ili u izravnom kontaktu sa kupcem i za to ste plaćeni.

2. Koliko sam plaćen za to?
Plaćeni ste 50% od cijene oglašavanja apartmana
Od 150,00 do 1.000,00 kn za prodaju proizvoda ElektronCo d.o.o.
10% od cijene prodanog proizvoda Ruško betonske galanterije.
25% od cijene web stranice
60% od cijene e-knjige

3. Zašto posao kod kuće ima samo 50 članova?
Da di vam POSLOVNI PORTAL mogao pomoći u uspješnoj promociji ograničili smo se na 50 aktivnih članova. Pošto nas ne zanima kvantiteta, već kvaliteta, smatramo da je to dovoljno za uspješnu on-line promociju. Članove koji budu neaktivni zamjenit ćemo sa onima koji zaista žele aktivno raditi, zaraditi za sebe i donijeti POSLOVNOM PORTALU profit

Po čmu smo drugačiji od MLM programa?
Multi Level Marketing programi su u suštini piramide ili lanci. Koncipirani su tako da donose dobit samo članovima na vrhu piramide. Svi drugi su gubitnici. Iako iza programa nerjetko stoje velike kompanije, MLM je u globalu SCAM. Sav prihod ubire 1% članova na vrhu piramide. Affiliatei i njihovi referrali koji su na dnu ne zarađuju ništa. Sistem je zasnovan na našoj želji za lakom zaradom. Svi mi koji platimo članarinu ili kupimo proizvod u nadi da ćemo ga prodati drugima smo "ovce za šišanje". Svjesno ili ne mi smo u stvari kupci njihovih bezveznih proizvoda. Na nama oni zarađuju, jer 95% članova odustane u prvih 90 dana, a dobit (ako je ima) ide našem supervizoru koji je na vrhu piramide. Nama nakon svega ostaju kojekakovi lonci, deke, vitamini i drugi bespotrebni proizvodi koje smo mi naivno kupili za daljnju prodaju. Nažalost mnogi to još uvijek ne žele shvatiti i lutaju od jednog do drugog MLM scama.

Naši posao kod kuće programi Web design, Apartmani, ElektronCo do.o.o., Ruško betonska galanterija te E-book nešto su sasvim drugo. Vi od nas ne kupujete ništa niti nam plaćate bilo kakovu članarinu. Program namjerno nije koncipiran po sistmu piramide, jer ne želimo nikoga varati. Promovirajući proizvode ili usluge naših tvrtki dovodite im kupce i po ostvarenoj prodaji dobijete svoju proviziju. Ne radite za nikoga u lancu, već samo za sebe.
Ovdje nema brze i lake zarade, ali je ona sigurna.

Dodatne informacije: http://www.sisak.biz.hr/Assets/homebusiness/homebusiness.htm
Home page