tr bgcolor="#FFFF00">

POSLOVNI PORTAL pokrenuo je posao kod kuće program sa željom da pomogne svima vama koji po Internetu tražite dodatni posao i zaradu! To su programi naših poslovnih partnera, te provjereni strani programi u kojie smo i sami uključeni.Tražite li posao ili trebate profesionalca za određeni posao tada pogledajte Freelancer.com servis.

Uključite se u globalni servis kvalificirane radne snge. Postanite i vi jedan od tisuća stručnjaka za bilo koji posao za koji imate kvalifikaciju ili ste talentirani (prevoditelj, prodavač, pisac bloga, model, grafičar, fotograf, promotor ili neko drugo zanimanje). Na Freelancer.com lako ćete pronaći posao koji odgovara vašoj kvalifikaciji ili vašoj sposobnosti. Pridružite se i počnite zarađivati novac već danas! Članstvo je besplatno.

Freelance Jobs


Ako ste pak poslodavac i trebate usluge kvalificirane radne snage potražite među naših 1,518,345 slobodnih profesionalaca koji će to obaviti brzo i kvalitetno. Freelancer.com je globalni servis tržišta radne snage. Povećajte svoju prodaju i drastično smanjite svoje troškove. Budući da naši korisnici dolaze iz svih krajeva svijeta, možete doslovno pronaći radnike odmah

 


Prvi honorarni program je vrlo unosan. POSLOVNI PORTAL izrađuje web stranice, web portale, web shop, te CMS programe. Želite li dobro zaraditi preporučite nas osobama koje trebaju navedeno. To mogu biti vaši prijatelji, poznanici, rođaci ili neznanci. Ako bilo tko od njih naruči web site kod nas vi ćete dobiti 30% od cijene. Za on-line promociju možete koristiti naše promidžbene alate.
Za dodatne informacije kontaktirajte nas na e-mail: info@sisak.biz.hr ili osobno na mob: 099/698-6017.


Drugi honorarni ili posao kod kuće program
koji se našao u našoj ponudi je Betonska galanterija Ruško affiliate program.

Betonska galanterija Ruško
započela je radom 2004. god. i od tada je postala jedna od vodećih tvrtki za proizvodnju betonske galanterije u Dalmaciji. Veliki asortiman proizvoda, vrhunska kvaliteta, te povoljna cijena jedan su od uzroka koji Betonsku galanteriju Ruško čine poželjnim profesionalnim partnerom u nabavi raznovrsnih artikala za vaš vrt ili dom. Proizvodi Ruško betonske galanterije: stupići, vaze i žardinjere, fontane, kamini i pečenjare, vrtne figure, sakralne figure, zdenci te stolovi uljepšavaju vaš svakodnevni život. Bogat izbor naše betonske galanterije dat će vam insiraciju za uređenje vašeg eksterijera.

Imamo najveći izbor figura i stupića u cijeloj Hrvatskoj.

Ruško betonska galanterija je sponzor Općini Privlaka i TZ Privlaka..
Već dvije godine izlažemo na "Sajmu cvijeća" u Sv. Filip i Jakovu.
Montiramo stupiće po cijeloj Zadarskoj županiji pa i šire.
Besplatno dostavljamo proizvode po dogovoru u krugu od 30 km.
Za kupovinu iznad 2.500 kn dajemo poklon iznenađenja.

Dodatne djelatnosti:
- izvodimo sve vrste radova u građevini
- uređujemo vrtove i okućnice
- bojanje ograda i stupića

Ovo je novi home-business program koji se našao u našoj ponudi. Betonska galanterija Ruško nudi 10% provizije od vrijednosti posla ili prodanog elementa.
Treći posao kod kuće program
koji vam možemo preporučiti je ElektronCo d.o.o. affiliate program. Nekoliko riječi o samoj tvrtki.
ElektronCo
 • Proizvodnja:
  oprema za snimanje kanalizacijskih cijevi
  oprema za čišćenje kanalizacijskih cijevi

  ElektronCo d.o.o. je tvrtka koja proizvodi visoko sofisticiranu elektroniku za inspekciju i čišćenje kanalizacija. Mi nismo trgovci već smo inovatori koji prodaju vlastitu hrvatsku pamet. Upravo zbog toga u mogućnosti smo svaki naš proizvod prilagoditi vašim potrebama. Npr. ANALOGNI ROBOT vrlo lako možemo prilagoditi za potrebe inspekcije i čišćenja ventilacija, ali isto tako i za potrebe ribogojilišta ili za istraživanje morskog dna.

 • Usluge:
  video inspekcija kanalizacija
  čišćenje kanalizacijskih cijevi specijalnim robotima

Ovaj jedinstveni link vi koristite za on-line promociju ElektronCo . Osim linka i osobne web stranice dobit ćete i druge reklamne alate kao što su: banneri, email, hover ads, članke i dr.
Kada se taj kupac odluči kupiti analogni robot ili ručnu inspekcijsku kameru od ElektronCo d.o.o., isto se odmah evidentira i vi ste plaćeni za to što je on došao preko vašeg linka. Predviđena provizija za:
ručnu inspekcijsku kameru je 150,00 kn.
za samohodnu inspekcijsku kameru je 600,00 kn
za analognog robota je 1.000,00 kn
Četvrti honorarni program je Tourism on-line . To je hrvatski posao kod kuće program, koji vam nudi ono hajbolje što Hrvatska ima, a to je turizam. Želja nam je promovirati hrvatski turizam na Internetu, sa naglaskom na dva parka prirode: Vransko jezero i Lonjsko polje. Kao posebnost izdvojit ćemo ribolov na Vranskom jezeru. (Pošto živim u Pakoštanama, jezero je udaljeno nekih 500 metara od moje kuće, isto koliko i Jadransko more, ali na suprotnu stranu). Vransko jezero je bogato ribom i idealno za "ribičiju" tokom cijele godine, jer su u blizini Pakoštane koje imaju kapacitet od 5.000 ležaja. Ti kapaciteti su osim u srpnju i kolovozu uglavnom neiskorišteni. Naša namjera je promovirati ribolov na Vranskom jezeru tijekom cijele godine.

Tourism on-line je vrlo ambiciozan i zahtjevan projekat. POSLOVNI PORTAL nudi vam mogućnost da i vi u tome sudjelujete preko našeg affiliate programa. Ovaj program se vrlo pomno pripremo nekoliko mjeseci i počeo je sa radom 01.09.08.
Odmah želimo naglasiti da od nikog ne naplaćujemo ništa, program je potpuno besplatan.

Adriatic.hr ponuda:

 

Peti honorarni program je Dom za sterije i nemoćne "Ruško" . Ovo je privatni obiteljski dom na otoku Viru koji pruža smještaj i zdravstvenu skrb starijim i nemoćnim osobama. Dom Ruško zrači toplinom i zajedništvom, tako da se svaki korisnik može osjećati ugodno, kao da je u svojoj kući. Za svakog novog štićenika kojega vi angažirate Dom Ruško isplatit će vam novčanu naknadu.

dom ruško

 

Šesti honorarni program su ankete ili surveys. Ako je vaš englesko dobar svakako se uključite u ove programe. Nudimo vam 13 besplatnih anketa, te uz neznatnu naknadu pristup listi od 500 anketa.

SurveySavvySada želimo odgovoriti na tri osnovna pitanja koja si svatko postavlja?

Što je to?
Ovo su domaći home-business programi, koji promoviraju hrvatskie tvrtke, te vam nude mogućnost da ise uključite u promidžbu i zaista dobro zaradite.

Što trebam raditi?
Trebate odvojiti nekoliko sati dnevno ili tjedno za promociju programa. Program možete on-line promovirati na rotatorima, forumima, news grupama, socijalnim mrežama, putem e-maila, e-book i dr. Za off-line promociju koristit ćete vizitke, letke, promotivni CD. Mi ćemo vas u tome podučiti.

Koliko ću zaraditi?
Zarada je reativna i prvenstveno ovisi o vašem trudu. Možete zaraditi pristojan džeparac, a uz malo više napora i solidnu plaću. O bogatstvu nećemo pričati, jer to ovaj affiliate program ne nudi.

Svi naši programi nude vam alate potrebne za uspješnu promociju: main link, bannere, tekst linkove, hover oglase, tell a friend oglase, promotivni e-mail, squeeze page, splash page, e-book, off-line promociju. Samo se trebate prijaviti i odmah započeti on-line promociju. Detaljne upute o promociji možete naći na: Posao kod kuće - način rada .
Vaš rad možete pratiti preko c-panela tako da u svakom trenutku vidite što ste zaradili. Pošto su programi besplatani pozivam vas da se uključite i provjerite moje navode.


U svojoj promociji možete se poslužiti i našim FORUMOM, jer to je mjesto gdje članovi izmjenjuju svoja iskustva i traže odgovore na pitanja.
Promovirati se možate i u malim oglasima.

A sada riječ dvije o našim programima. Kao što možete vidjeti ovo su domaći (hrvatski) affiliate programi. Ovo nisu bombastični MLM programi koji obećavaju milione dolara za pola sata beskorisnog klikanja. To vam ionako nikad nitko neće platiti! Kod nas trebate obaviti određeni posao: iznajmiti apartman, naći kupca za analognog robota, naći kupca za betonsku galanteriju, web stranicu ili e-knjigu i za to ćete dobiti postotak od cijene ili fiksnu nagradu, prema gore navedenom. To je realnost i to su naši poslovni partneri spremni platiti. Ako vam to odgovara slobodno se uključite u naš affiliate program. Ako pak tražite brzu i laku zaradu možete nas odmah zaobići.

 

Da bi bili što uspješniji u našoj ponudi poslova kod kuće pozivamo uspješne tvrtke ili obrte koji se žele na ovaj način promovirati da nam se pridruže.

Ovaj način promocije se ne naplaćuje.
50 affiliate članova promovira vaš web site posvuda na Internetu.
Sami određujete koliku proviziju želite dati za realiziranu prodaju ili posao.
Proviziju isplaćujete po obavljenom poslu ili prodaji.
Ako se želite na ovaj način reklamirati dovoljno je prijaviti se na http://www.sisak.biz.hr/form.php te unijeti svoju ponudu na mjesto za poruke.
Ako zaista želite voditi uspješnu on-line promociju svakako pročitajte ovaj e-book. U njemu iscrpno piše kako se uspješno promovirati. To su moja iskustva koja sam ja sakupio tijekom nekoliko godina. Ovo će vam svakako pomoći da ne lutate po bespućima Interneta i ne bacate novce na beskorisne programe.

GARANCIJA
Garantiramo povrat novca u roku 30 dana

Naručite naš e-book bez rizika. Kupite knjigu pročitajte je i ako niste zadovoljni slobodno je vratite u roku 30 dana.

Buy now!

rusko
e-book
Freelance Jobs


Ako se pitate zašto nemamo Testimonials, onda je odgovor vrlo jednostavan. Ne želimo pisati lažne hvalospjeve ili angažirati prijatelje da to učine za nas. Naše reference su odličan položaj na Google. Potražite posao kod kuće programe i odmah ćete nas pronaći. To je naš najbolji Testimonials.


Isto tako želim vam predstaviti korespodenciju koju sam vodio sa jednim gospodinom koji kaže:
Stvarno ste okaljali MLM, kao neka dječurlija.
Ne znam kakva ste iskustva imali, ali moje je suprotno i jako sam zadovoljan. A gle čuda, nisam na vrhu "piramide".
Eto, samo toliko. Inače, portal vam je jako zanimljiv
.


Nakon mog odgovora:
Moja iskustva sa MLM su zaista vrlo loša. Sa DeQuba programom izgubljeno 35 dolara. Sa programom Agloco izgubljena jedna godina mukotpnog sakupljanja referrala. Većina  PPC programa koji plaćaju mizerno kao Donky Mails isplaćuju vas preko Pay Pala za koji je Hrvatska send country, što znači da vi možete plaćati drugima, ali da istovremeno ne možate primati uplate.
Mnogo toga sam pokušao prodati off-line, a posljedica svega je bila da su me prijatelji i poznanici počeli izbjegavati.
Zanima me koji MLM vi promovirte i koliko ste zaradili?

Gospodin navodi:
Ja osobno sam se tek prije tjedan dana priključio tako da sam početnik i potpuno iskreno kažem da za sada nisam zaradio ništa.
Po savjetu nekih prijatelja koji se uspješno bave MLM-om ja ne radim sa poznanicima i prijateljima. Tržište je dovoljno veliko da se proizvodi ne moraju nuditi poznatim osobama, barem ne dok posao ne krene. A kad jednom posao krene, onda prijatelji i poznanici zovu vas da im objasnite o čemu se zapravo radi. Moj prijatelj 8 godina tako radi i jako je uspješan, a nitko ga u društvu ne izbjegava. Zašto? Upravo zato što nikome od svojih prijatelja ili rodbine nije nudio proizvode niti je itko 2-3 godine znao s čime se bavi. Danas mi gnjavimo njega a ne on nas!


No nakon moje zamolbe da upoznam osobu koja se uspješno bavi MLM-om gospodin se više ne javlja:
Vrlo rado bi volio upoznati vašeg prijatelja koji se uspješno bavi MLM-om 8 godina.
Možda poslije toga i ja ptromjenim svoje mišljenje


Na žalost moja korespodencija sa osobama koje promoviraju MLM uglavnom završava na sličan načon.
Meni je žao što ljudi gube novac i vrijeme na MLM, no ipak dozvoljavam svima da se besplatno promoviraju svoje MLM programe na malim oglasima.

Ove home-business programe uglavnom ćete promovirati na rotatorima. Da bi to mogli besplatno učiniti prijavite svoj affiliate link na neki od rotatora i reklamirajte se. Rotator (hit exchange) je besplatni servis na kojem reklamirate svoje stranice tj. link koji ste dobili od nas. Ima ih zaista mnogo, a ja ću Vam navesti dva najbolja:Traffic Pods i ts25 Ovdje su upute kako se prijaviti na ts25 i Traffic pods Dobro ih je koristiti obadva u isto vrijeme. To možete raditi na Mozilla Firefox browseru. Otvorite dva taba i surfate simultano na dva rotatora. Ja to stalno činim, jer na taj način zarađujem dvostruko.

Ujedno Vas molim da sva Vaša pitanja postavite u FORUMU. Pošto se pitanja uglavnom ponavljaju, na taj način svi vrlo lako mogu doći do odgovora. Hvala!


Mi preferiramo domaće home-business programe i njih ćemo uglavnom promovirati. Kako nismo ni protiv stranih (poštenih) programa naveli smo i neke od njih. To su uglavnom honorarni programi koji se promoviraju preko ClickBank, koji je institucija sigurna kao PayPal ili eBay. Ovo su provjereni programi, nisu skupi i pružaju vam mogućnost da i sami nešto zaradite. ClickBank vam pak garantira da pri kupovini određenog programa nećete biti prevareni, te da nitko neće zloupotrijebiti vaše osobne podatke.

Page Rank Check

 

Naš sedmi homebusiness jedan od tipičnih MLM programa - GeoString . Program je besplatan i plaća vam $10 odmah pri upisu. Isto tako GeoString plaća vam 1 cent za svakog novog člana kojega vi angažirate. Program ima 10 nivoa. Članove isplaćuju putem čeka, kada sakupe $100. Program nije SCAM (smeće), no "kvaka" je u tome da je dosta teško sakupiti $100. Ovo je dobar program za osobe koje imaju puno prijatelja na facebook ili twitter.
Animirajte ih da se uključe u program i vrlo brzo ćete zaraditi $100.
Još ako "ulovite" i koga Kineza zaradit ćete i tisuće $.

Za one koji imaju problema sa engleskim donosimo Google prijevod stranice.

Na svojoj stranici GeoString objavio je kalkulator zarade koji nije pouzdan jer pokazuje idealne uvjete zarade. Isto tako ne stoji činjenica da vi sami morate sakupiti 9.000 članova da bi zaradili $100. To ćete ostvariti kroz 10 nivoa (levels), uz pomoć svojih referral članova, što i nije tako teško.

geostring

 
banner-ts25
ts25 je najzahtjevniji , ali i najbolji rotator. Ovdje možete klikati rekreativno ili se takmičiti za dodatne kredite. Vrlo su izdašni, ali samo prema najboljima surferima. Ako ste Platinum member i nalazite se među 5 najboljih surfera imate mogućnost reklamirati se dnevno i do 5.000 puta. To je fantastično!
banner-trafficpods
TRAFFIC PODS sestrinski je rotator od ts25 pa imaju mnogo toga zajedničkog. Još Vas više nagrađuju od ts25 jer su novi i imaju manje članova. Ako Vas to previše ne zamara svakako klikajte na obadva rotatore istovremeno, jer dobijate dvostruke kredite. To je dozvoljeno.

Želite li sami izraditi svoje web stranice, da bi se mogli dodatno reklamirati, svakako pogledajte ove besplatne programe.
All4Web vrlo jednostavan program za izradu web stranica. Idaealan je za početnike.
ClickWoyager je odličan besplatan program za izradu Splash pages, a ujedno i rotator. Želite li ozzbiljno promovirati svoje web stranice svakako napravite svoje Splash pages, jer su one vrlo efektne i otvaraju se u trenutku. Surferi na rotatorima mrze web stranoice koje se sporo otvaraju.

Da bi naša ponuda za home business ili posao kod kuće, bila kompletna svakako moramo imati i besplatan web hosting. Ovdje ćemo vam predstaviti najbolje programe koji vam uz POSLOVNI PORTAL nude besplatan hosting.
Sada imate sve što vam je potrebno da bi uspješno pokrenuli home-business.ATSPACE.COM, besplatan web hosting, Domain hosting. Trebate li kvalitetan web hostingza svoje stranice svakako pogledajte ovaj program.

Želite li biti uspješni svakako pročitajte ovj e-book !

Buy now!

Home page

X Home-business

Home-business

 

Zatvorite prozor